Через добу будуть готові: як швидко приготувати мариновані помідори
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ці помідори готуються дуже просто
Щоб насолодитися маринованими помідорами, не варто чекати тижнями. За цим простим рецептом мариновані помідори готові до вживання вже на наступний день. Усе робиться швидко й просто. Завдяки меду, часнику та свіжій зелені помідори виходять ароматними, ніжними й з приємною солодкуватою ноткою.
Рецептом поділилися на YouTube-каналі LOZOVSKI. Авторка рецепта радить обирати для маринування помідори сорту "Сливка".
Інгредієнти
- 2 кг помідорів
- 5 цибулин
- 6 ч.л. яблучного оцту або лимонного соку
- 2 головки часнику
- 3 ст.л. меду
- 10 ст.л. олії
- пучок петрушки
- 3 ч.л. солі
Як приготувати мариновані помідори з медом
- Наріжте цибулю півкільцями або кубиками.
- Видаліть плодоніжку з помідорів і розріжте їх на чотири частини.
- Подрібніть зелень і часник. За бажанням додайте гострий перець.
- В окремій мисці змішайте мед, олію, лимонний сік, сіль, сухі трави. Добре перемішайте.
- На дно чистої банки викладіть шар зелені, цибулі та часнику. Потім покладіть шар помідорів. Чергуйте шари, поки не заповните банку.
- Залийте вміст 3-4 ложками заправки.
- Щільно закрийте банку кришкою і добре потрусіть, щоб заправка рівномірно розподілилася.
- Поставте помідори в холодильник на добу. Після цього їх можна їсти.