Новорічний десерт "Зимові шишки": простий рецепт з фото

Читать на русском
Автор
348
  • 5 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Новорічний десерт "Зимові шишки" дуже простий у приготуванні. А якщо бути точнішими, то він навіть не потребує приготування, адже збирається лише з кількох готових інгредієнтів. Він точно сподобається любителям шоколаду та горіхів. А ще ми впевнені, що гості будуть у захваті, коли побачать цей неймовірний десерт на святковому столі.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Десерт "Зимові шишки" збирається з простих продуктів

1. У глибокій мисці ретельно змішайте арахісове масло, нутелу, вершкове масло та цукрову пудру.

Рецепт десерту "Зимові шишки" дуже простий

2. Візьміть палички-соломку і обмастіть кожну сумішшю, формуючи конус — це буде серцевина майбутньої шишки.

3. Тримаючи соломку, по черзі прикріплюйте шоколадні пластівці, занурюючи їх у суміш і розташовуючи шарами, щоб вийшла форма шишки.

4. Розламайте кілька пластівців на невеликі трикутники та встановіть їх зверху як "лусочки".

5. Готові шишки злегка приплюсніть — вони не повинні бути занадто високими. За бажанням притрусіть цукровою пудрою для ефекту інею.

Як і з чим подавати

"Зимові шишки" подають охолодженим, на плоскій тарілці або у паперових капсулах для цукерок. Це тістечко підійде до чашки гарячого какао, капучино, лате або американо, чорного чи зеленого чаю. Дітям "Зимові шишки" можна подавати зі склянкою теплого молока.

За бажанням до десерту можна подати шоколадний або карамельний соус, ягідне кулі або ванільне морозиво.

Смачного!