Новорічний десерт "Зимові шишки": простий рецепт з фото

Читать на русском
Автор
Новорічний десерт "Зимові шишки": простий рецепт з фото
  • 5 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 5

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Новорічний десерт "Зимові шишки" дуже простий у приготуванні. А якщо бути точнішими, то він навіть не потребує приготування, адже збирається лише з кількох готових інгредієнтів. Він точно сподобається любителям шоколаду та горіхів. А ще ми впевнені, що гості будуть у захваті, коли побачать цей неймовірний десерт на святковому столі.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Зимові шишки — інгредієнти та покроковий рецепт
Десерт "Зимові шишки" збирається з простих продуктів

1. У глибокій мисці ретельно змішайте арахісове масло, нутелу, вершкове масло та цукрову пудру.

Десерт Зимові шишки — покроковий рецепт з фото
Рецепт десерту "Зимові шишки" дуже простий

2. Візьміть палички-соломку і обмастіть кожну сумішшю, формуючи конус — це буде серцевина майбутньої шишки.

Формуємо десерт Зимова шишка — фото

3. Тримаючи соломку, по черзі прикріплюйте шоколадні пластівці, занурюючи їх у суміш і розташовуючи шарами, щоб вийшла форма шишки.

Десерт Зимові шишки — покроковий рецепт з фото

4. Розламайте кілька пластівців на невеликі трикутники та встановіть їх зверху як "лусочки".

5. Готові шишки злегка приплюсніть — вони не повинні бути занадто високими. За бажанням притрусіть цукровою пудрою для ефекту інею.

Десерт Зимові шишки як зібрати — рецепт з фото

Як і з чим подавати

"Зимові шишки" подають охолодженим, на плоскій тарілці або у паперових капсулах для цукерок. Це тістечко підійде до чашки гарячого какао, капучино, лате або американо, чорного чи зеленого чаю. Дітям "Зимові шишки" можна подавати зі склянкою теплого молока.

За бажанням до десерту можна подати шоколадний або карамельний соус, ягідне кулі або ванільне морозиво.

Смачного!