Гарнір у вінку з лавра: готуємо картопля по-шведськи
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 121
-
30 хв
Приготування
-
4
порції
Ошатна, смачна і навіть якась душевна ця картопля по-шведськи. Не дуже дієтична страва, але яка ароматна!
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
10 шт.
-
10 шт.
-
2 ст.л.
-
2 ст.л.
-
5-7 долек
-
по вкусу
-
по вкусу
Спосіб приготування
Як і з чим подавати
Подавати з будь-яким соусом на власний смак. А для основної страви можете вибрати Гуляш з яловичини , соковиті котлети або м'ясо з грибами - Буде смачно!
Порада . Якщо ви в картопляні надрізи вставите скибочки бекону, то готувати основну страву не потрібно буде: і м'ясне, і гарнір уже будуть у вас!
Смачного!