-
15 хв
Приготування
-
2
порції
Оладки з броколі просто створені для того, щоб додати до щоденного меню більше овочів. Вони виходять ніжні, соковиті всередині та з легкою хрусткою скоринкою. До того ж це дуже універсальна страва, яку можна готувати не лише на сніданок, але й на обід та вечерю. Цей рецепт має особливо сподобатися тим, хто дотримується здорового харчування, адже замість пшеничного борошна тут використовується рисове, а молоко – рослинне. Але якщо цих продуктів вдома у вас немає, можна замінити борошно на пшеничне і додати звичайне молоко.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
100 г
-
30 г
-
1 шт
-
70 г
-
0.5 ч. л.
-
до смаку
-
1 ст. л.
-
2 ст. л.
-
0.5 ч. л.
Етапи приготування
-
Суцвіття броколі нарізаємо дрібно за допомогою ножа. Також можна натерти на грубій терці.
-
Додаємо далі всі інгредієнти, які вказані в рецепті, та перемішуємо.
-
Смажимо на середньому нагріві з обох сторін приблизно по дві хвилини. Кришкою накривати бажано, для більш рівномірного приготування оладок.
Як і з чим подавати
Подавайте оладки гарячими зі сметаною або густим грецьким йогуртом. Посипте свіжою зеленню (кріп, петрушка або зелена цибулька). Якщо плануєте вживати оладки з броколі на обід, додайте до них листя салату, скибочки слабосолоного лосося або шматочки запеченої курячої грудки.