Оладки з броколі

Читать на русском
Автор
Оладки з броколі
  • 15 хв

    Приготування

  • 2

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Оладки з броколі просто створені для того, щоб додати до щоденного меню більше овочів. Вони виходять ніжні, соковиті всередині та з легкою хрусткою скоринкою. До того ж це дуже універсальна страва, яку можна готувати не лише на сніданок, але й на обід та вечерю. Цей рецепт має особливо сподобатися тим, хто дотримується здорового харчування, адже замість пшеничного борошна тут використовується рисове, а молоко – рослинне. Але якщо цих продуктів вдома у вас немає, можна замінити борошно на пшеничне і додати звичайне молоко.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Суцвіття броколі нарізаємо дрібно за допомогою ножа. Також можна натерти на грубій терці.

  2. Додаємо далі всі інгредієнти, які вказані в рецепті, та перемішуємо.

  3. Смажимо на середньому нагріві з обох сторін приблизно по дві хвилини. Кришкою накривати бажано, для більш рівномірного приготування оладок.

Як і з чим подавати

Подавайте оладки гарячими зі сметаною або густим грецьким йогуртом. Посипте свіжою зеленню (кріп, петрушка або зелена цибулька). Якщо плануєте вживати оладки з броколі на обід, додайте до них листя салату, скибочки слабосолоного лосося або шматочки запеченої курячої грудки.