Курячі відбивні з сирною скоринкою на сковороді

Автор
9
  • 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 219 Ккал

    / 100 гр

Страви з курки господині люблять за те, що вони готуються швидко, виходять смачними та апетитними. Зокрема, курочку можна запекти цілою, потушкувати у томатно-сметанному соусі або ж приготувати відбивні з хрусткою скоринкою. Рецептом останніх ми сьогодні й хочемо поділитися. На приготування ви витратите лічені хвилини.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Куряче філе тонко нарізати та трохи відбити.

  2. img

    Кожен шматочок посолити, поперчити та додати спеції за смаком.

  3. img

    Яйця злегка збити виделкою, додати потертий на дрібній тертці сир та трохи борошна.

  4. img

    Кожен шматочок м'яса обваляти в клярі.

  5. Викласти на добре розігріту з олією сковороду та обсмажити з обох боків до золотистості.

Таку страву можна подавати з будь-яким гарніром. Смачного!

Раніше ми публікували рецепт "Свинини в шубі". Це соковита страва для затишної вечері.