-
30 хв
Приготування
-
4
порції
-
219 Ккал
/ 100 гр
Страви з курки господині люблять за те, що вони готуються швидко, виходять смачними та апетитними. Зокрема, курочку можна запекти цілою, потушкувати у томатно-сметанному соусі або ж приготувати відбивні з хрусткою скоринкою. Рецептом останніх ми сьогодні й хочемо поділитися. На приготування ви витратите лічені хвилини.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
500 гр
-
1 шт
-
100 гр
-
1 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
Етапи приготування
-
Куряче філе тонко нарізати та трохи відбити.
-
Кожен шматочок посолити, поперчити та додати спеції за смаком.
-
Яйця злегка збити виделкою, додати потертий на дрібній тертці сир та трохи борошна.
-
Кожен шматочок м'яса обваляти в клярі.
-
Викласти на добре розігріту з олією сковороду та обсмажити з обох боків до золотистості.
Таку страву можна подавати з будь-яким гарніром. Смачного!
Раніше ми публікували рецепт "Свинини в шубі". Це соковита страва для затишної вечері.