Курячі відбивні з сирною скоринкою на сковороді

Читать на русском
Автор
Курячі відбивні з сирною скоринкою на сковороді
  • 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 219 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    219 Ккал

  • Білки

    37 г

  • Жири

    11 г

  • Насичені жири

    3 г

Страви з курки господині люблять за те, що вони готуються швидко, виходять смачними та апетитними. Зокрема, курочку можна запекти цілою, потушкувати у томатно-сметанному соусі або ж приготувати відбивні з хрусткою скоринкою. Рецептом останніх ми сьогодні й хочемо поділитися. На приготування ви витратите лічені хвилини.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Куряче філе тонко нарізати та трохи відбити.

  2. img

    Кожен шматочок посолити, поперчити та додати спеції за смаком.

  3. img

    Яйця злегка збити виделкою, додати потертий на дрібній тертці сир та трохи борошна.

  4. img

    Кожен шматочок м'яса обваляти в клярі.

  5. Викласти на добре розігріту з олією сковороду та обсмажити з обох боків до золотистості.

Таку страву можна подавати з будь-яким гарніром. Смачного!

Раніше ми публікували рецепт "Свинини в шубі". Це соковита страва для затишної вечері.