Бефстроганов з курячої грудки зі сметаною

Автор
4
  • 45 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 141 Ккал

    / 100 гр

З м’яса курки можна приготувати безліч смачних страв, таких як відбивні, запечені курячі крила або філе куряче, смажене з овочами. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом ще однієї простої, але смачної страви – бефстроганова зі сметаною.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    М'ясо промити, просушити, нарізати тонкими смужками. Викласти на розігріту з олією сковороду та обсмажити до золотистої скоринки.

  2. img

    Додати цибулю до підсмаженої курки та обсмажити всі разом протягом 1-2 хвилин.

  3. img

    Приготувати соус, змішавши сметану, борошно, гірчицю, томатну пасту, добре перемішати та додати в м'ясо. Посолити, поперчити.

  4. Готувати під кришкою близько 10 хвилин на середньому вогні. Якщо соус виявився дуже густим, то його можна розбавити водою до необхідної консистенції.

  5. Бефстроганов подавати до столу з улюбленим гарніром або як самостійну страву.

Таке м’ясо особливо смачно їсти з гречкою, картопляним пюре або будь-яким іншим гарніром. Смачного!

Раніше ми публікували рецепт курячих відбивних із сирною скоринкою на сковороді.