-
45 хв
Приготування
-
4
порції
-
141 Ккал
/ 100 гр
З м’яса курки можна приготувати безліч смачних страв, таких як відбивні, запечені курячі крила або філе куряче, смажене з овочами. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом ще однієї простої, але смачної страви – бефстроганова зі сметаною.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
500 гр
-
200 гр
-
50 гр
-
2 шт
-
1 ст. л
-
1 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
-
80 гр
Етапи приготування
-
М'ясо промити, просушити, нарізати тонкими смужками. Викласти на розігріту з олією сковороду та обсмажити до золотистої скоринки.
-
Додати цибулю до підсмаженої курки та обсмажити всі разом протягом 1-2 хвилин.
-
Приготувати соус, змішавши сметану, борошно, гірчицю, томатну пасту, добре перемішати та додати в м'ясо. Посолити, поперчити.
-
Готувати під кришкою близько 10 хвилин на середньому вогні. Якщо соус виявився дуже густим, то його можна розбавити водою до необхідної консистенції.
-
Бефстроганов подавати до столу з улюбленим гарніром або як самостійну страву.
Таке м’ясо особливо смачно їсти з гречкою, картопляним пюре або будь-яким іншим гарніром. Смачного!
Раніше ми публікували рецепт курячих відбивних із сирною скоринкою на сковороді.