Улюблений десерт Кейт Міддлтон: тоффі-пудинг

Автор
3
  • 55 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

На сьогоднішній день тоффі-пудинг є дуже популярним десертом. Ще б пак! Адже, якщо вірити друзям Кейт Міддлтон, то нинішня Герцогия Кембриджська саме цей десерт любить найбільше!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Для крему:

  • Розпушувач - 1 ч. л. 

Для карамельного соусу:

Способ приготовления

Нарізати на маленькі кубики курагу і висипати у рондель. Залити окропом, щоб вода ледь покривала курагу. Додати соду, перемішати.Приготувати крем. Для цього змішати яйце, цукор, екстракт ванілі та вершкове масло. Додати борошно та розпушувач.Додати у крем курагу. Ретельно перемішати. Змішати інгредієнти для карамельного соусу. Нагріти, але не доводити до кипіння. Змастити формочки для випікання карамельним соусом. Кожну формочку наполовину наповнити тістом. Наповнити деко водою та створити парову баню. Розігріти піч до 175 градусів і пильнувати тістечка 30 хв. Готові тістечка викласти на тарілку.

Як подавати до столу:

Подавати із шоколадним топінгом.

Це цікаво:

Королівська родина Британії залюбки смакує пастою та стравами із домашнім майонезом.

А трьома улюбленими стравами Кейт Міддлтон є салат «Севіче» із сирим рибним філе та цитрусовим фрешом із лайму, іспанський гаспачо з томатами та оливками і східний салат «Табуле» з кус-кусом та булгуром.