Такі панкейки зі шпинатом їстимуть навіть діти: корисний сніданок на кожен день
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Шпинатні панкейки — це не лише смачно, але й корисно.
Панкейки – це не просто сніданок, це справжнє свято смаку. А якщо додати до них шпинат, то вони перетворюються на справжнє смарагдове диво, яке не лише порадує вас своїм виглядом, але й зарядить енергією на весь день. А якщо любите солодке, пропонуємо приготувати панкейки з шоколадом.
Рецепт дуже простий та зрозумілий навіть новачкам. Про це пише Рудь.
Переваги панкейків зі шпинатом:
- Корисні: Шпинат багатий на вітаміни, мікроелементи та клітковину.
- Смачні: Панкейки мають ніжний млинцевий смак з приємною шпинатною ноткою.
- Красиві: Смарагдовий колір панкейків неодмінно підніме вам настрій.
- Прості: Приготувати панкейки зі шпинатом дуже легко і просто.
Інгредієнти:
- 200 г борошна
- 200 мл молока
- 1 яйце
- 100 г свіжого шпинату
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. солі
- 2 ст. л. олії
Приготування:
- Шпинат подрібніть блендером або дрібно наріжте.
- Змішайте борошно, цукор, розпушувач та сіль.
- Додайте молоко, яйце та олію, перемішайте до однорідної маси.
- Додайте шпинат і ще раз перемішайте.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні.
- Викладайте тісто на сковороду ложкою, формуючи невеликі панкейки.
- Смажте панкейки з обох боків до золотистого кольору.
- Подавайте панкейки зі сметаною, йогуртом, медом або вашим улюбленим сиропом.
Порада:
- Для більш насиченого смаку панкейків можна додати в тісто тертий сир, горіхи або цукати.
- Панкейки зі шпинатом можна також використовувати як основу для рулету з начинкою з вершкового сиру, лосося або овочів.
Нещодавно "Телеграф" писав рецепт пісного печива без яєць та масла, яке дуже дешево приготувати. А якщо хочеться чогось незвичайного, пропонуємо рецепт "королівських" млинців.