Найніжніші панкейки, які смакуватимуть всім: як їх приготувати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5506
Такий рецепт ви точно оціните і поділитесь з друзями
Ми часто довго думаємо над тим, щоб такого смачного приготувати на сніданок. Водночас важливо, щоб не витрачати на це багато часу. Чудовим варіантом стануть панкейки або більш звична назва — оладки.
Шеф-кухар Ольга Мартиновська поділилась у своєму інстаграмі рецептом панкейків з французького ресторану. Їх можна використовувати як основу для намазок — сиру, червоної риби, ікри. Можна спробувати й солодкий топінг.
Які інгредієнти потрібні
- Молоко — 200 мл.;
- борошно — 150 г;
- свіжі пекарські дріжджі — 10г;
- яйця — 2 шт.
Спосіб приготування
- Візьміть 200 мілілітрів молока та підігрійте до температури 35-40 градусів, щоб було теплим.
- У місткість з молоком внесіть 10 грамів свіжих пекарських дріжджів. Усе ретельно розмішайте.
- Додайте туди 150 грамів борошна, яке заздалегідь треба просіяти.
- Внесіть у миску 2 жовтки та все ще раз перемішайте.
- Посудину треба покрити харчовою плівкою або рушником і покласти в тепле місце. Тримаємо там пів години, щоб тісто підійшло.
- Водночас 2 білки з яєць, що залишилися, треба добре збити разом із сіллю.
- Обережно вносьте білки в загальну масу, перемішайте та поступово виливайте на пательню. Змащувати маслом чи олією не потрібно, вона має бути сухою. Смажте панкейки середньому вогні.
- Оладки мають вийти маленькі. Зверху кладіть те, що вам подобається — мед, рибу або варення. Смачного!
Нещодавно "Телеграф" писав рецепт пісного печива без яєць та масла, яке дуже дешево приготувати. Знадобиться розсол з помідорів, олія, цукор, борошно та амоній. Його дуже просто зробити і смакувати з чаєм.