Два інгредієнти роблять котлети жорсткими: не додавайте їх у фарш
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Секрети соковитих котлет
Ми розповідали про помилки у приготуванні шашлику. Тепер ділимось порадами, які дозволять приготувати соковиті котлети.
Багато хто з нас стикався з розчаруванням, коли замість ніжних і соковитих котлет на виході виходять сухі й жорсткі "шайби". Разом із ProstoWay розкриваємо два секрети, які допоможуть вам готувати котлети, що просто тануть у роті.
Відмовтеся від яєць
Багато рецептів котлет містять яйця, які, як вважається, склеюють фарш і надають йому пишності. Проте, яйця роблять м'ясо жорстким, особливо якщо їх занадто багато.
Замініть молоко водою
Якщо ви звикли замочувати хліб у молоці перед додаванням до фаршу, рекомендуємо вам змінити цю звичку. Молоко, як і яйця, робить котлети сухими. Замініть його на звичайну воду, і ви помітите різницю!
Використовуйте жирний фарш. Саме жир робить котлети соковитими, тому не шкодуйте його. Не варто перемішувати фарш занадто інтенсивно. Це робить його щільним і жорстким. Просто злегка об'єднайте інгредієнти.
Дотримуючись цих простих порад, ви зможете готувати по-справжньому соковиті й ароматні котлети. Також ми ділились секретами приготування апетитних відбивних.