Два інгредієнти роблять котлети жорсткими: не додавайте їх у фарш

Читать на русском
Автор
23346
Чому не варто додавати у фарш яйця і молоко
Чому не варто додавати у фарш яйця і молоко. Фото shuba.life

Секрети соковитих котлет

Ми розповідали про помилки у приготуванні шашлику. Тепер ділимось порадами, які дозволять приготувати соковиті котлети.

Багато хто з нас стикався з розчаруванням, коли замість ніжних і соковитих котлет на виході виходять сухі й жорсткі "шайби". Разом із ProstoWay розкриваємо два секрети, які допоможуть вам готувати котлети, що просто тануть у роті.

Відмовтеся від яєць

Багато рецептів котлет містять яйця, які, як вважається, склеюють фарш і надають йому пишності. Проте, яйця роблять м'ясо жорстким, особливо якщо їх занадто багато.

Замініть молоко водою

Якщо ви звикли замочувати хліб у молоці перед додаванням до фаршу, рекомендуємо вам змінити цю звичку. Молоко, як і яйця, робить котлети сухими. Замініть його на звичайну воду, і ви помітите різницю!

Використовуйте жирний фарш. Саме жир робить котлети соковитими, тому не шкодуйте його. Не варто перемішувати фарш занадто інтенсивно. Це робить його щільним і жорстким. Просто злегка об'єднайте інгредієнти.

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете готувати по-справжньому соковиті й ароматні котлети. Також ми ділились секретами приготування апетитних відбивних.