Діти забудуть про бутерброди та омлет: дивовижний рецепт млинців з секретом
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Захочеться так снідати до самої зими
З кабачків ми вже готували неймовірну кількість страв. Це відмінний гарнір до рибних та м’ясних страв, з нього готують ікру та оладки, овочеве рагу, різні запіканки та навіть компоти.
Чомусь мало хто готує з кабачків оладки. Ми з Shuba вирішили це виправити та ділимося чудовим рецептом. Варто спробувати раз – і така страва стане хітом на вашій кухні. Перевіримо?
Як приготувати кабачкові млинці на сніданок
Інгредієнти на 4 порції:
- кабачки — 315 г;
- молоко 2,5% — 250 мл;
- борошно пшеничне — 160 г;
- сіль — 1.5 ч. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- олія соняшникова — 30 мл;
- курячі яйця — 2 шт.;
- петрушка, гілочка — 50 г.
Спосіб приготування:
- Кабачки ретельно миємо, відрізаємо у них "попки" і натираємо на великій тертці. Відправляємо їх у миску.
- До підготовлених кабачків вбиваємо яйця та за допомогою блендера перемішуємо до однорідної консистенції.
- В отриману масу додаємо сіль та цукор, знову все перемішуємо. Туди ж відправляємо молоко, олію та борошно, знову перемішуємо.
- У тісто відправляємо подрібнену петрушку та вимішуємо.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з олією, викладаємо тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо їх із двох сторін до золотистого кольору.
Раніше ми ділилися рецептом кабачкової ікри. Це смак, перевірений часом.