Весна – час для експериментів: змішайте кабачки, вівсянку та сир – і близькі оближуть тарілки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Незвична страва зі звичних кабачків](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/ac/d00fa12e-35a6c8aa5130cf562a99c23b02e29ac0.jpg?v=1184_1)
Ще один незвичайний спосіб приготувати кабачки
Не за горами сезон кабачків. Звичайно, ми вже багато разів експериментували з цим овочем: готували незвичайні оладки та навіть шоколадні брауні.
Однак сьогоднішня страва вас точно здивує: ми змішуватимемо кабачки, вівсянку та сир і готуватимемо незвичайний млинець-пиріг. Цей незвичайний рецепт від "Важно знать" точно вас не розчарує.
Як приготувати млинець з кабачків і вівсяних пластівців
Інгредієнти:
- 1 великий кабачок;
- 70 г твердого сиру;
- 3 курячі яйця;
- 1 склянка вівсяних пластівців;
- 2 ст. л. сметани;
- 1 ч. л. кропу;
- 0,5 ч. л. солі;
- 2 пера зеленої цибулі;
- 1 зубчик часнику;
- чорний мелений перець до свого смаку;
- соняшникова олія.
Спосіб приготування:
- Кабачки миємо і натираємо на великій тертці в глибоку посудину. Туди ж висипаємо вівсяні пластівці швидкого приготування, ретельно перемішуємо і даємо їм увібрати кабачковий сік.
- В отриману масу додаємо яйця і ще раз все перемішуємо. Туди ж відправляємо кріп, часник та приправи за вирахуванням солі. Даємо трохи настоятися.
- В окремій мисці перемішуємо подрібнену зелену цибулю і натертий на дрібній тертці сир.
- Солимо і ще раз перемішуємо кабачкову масу. Викладаємо її на всю ширину розігрітої сковороди з рослинною олією, розрівнюємо, накриваємо кришкою і смажимо з обох боків до золотистості.