"Мамині" сирники: цей сніданок точно вийде неймовірним (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Класичний рецепт сирників](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/62/866810e3-814970c2c20c5f1f16bf4823ce8c962e.jpg?v=3908_1)
Ваш сніданок завжди буде на сто балів
Ароматні, золотаві сирники давно вже завоювали популярність серед нас. Багато хто не уявляє ранку без такого сніданку — пишні сирнички не лише насичують, а й підіймають настрій.
Однак бувають ситуації, коли сирники не виходять: вони то розтечуться по сковороді, то не прожарюються всередині. Якщо вам хочеться приготувати пишні сирники, як у мами – вихід знайдено! "Телеграф" знайшов у книзі "Українські народні страви" класичний рецепт сирників, які повернуть вас у дитинство. Вони вийдуть ніжними, смачними й принесуть задоволення всім членам сім’ї.
Як приготувати пишні сирники
Інгредієнти:
- сир — 500 г;
- борошно — 60 г;
- курячі яйця — 4 шт.;
- цукор — 40 г;
- сіль — 5 г;
- масло вершкове — 50 г.
Спосіб приготування:
- Яйця збиваємо до однорідного стану.
- Сир перетираємо через сито. Додаємо збиті яйця, сіль, цукор, борошно і все перемішуємо до однорідності. З підготовленого тіста формуємо невеликі кружечки та обвалюємо їх у борошні.
- Розігріваємо сковороду з вершковим маслом, викладаємо підготовлені сирники та обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.
![Класичний рецепт сирників](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428-*/1/f5/94045a61-85dbb445525d459aa645037acdc5bf51.jpg?v=6968_1)
Готові сирники викладаємо на тарілку. Подаємо з ароматною кавою.