Кілька кроків, 15 хвилин та прості інгредієнти: бюджетний салат замінить усі обіди та вечері

Читати російською
Автор

Таким салатом захочеться ласувати постійно

Без апетитного салату обійтись уявити нашу кухню. Ця проста у приготуванні страва актуальна завжди.

Сьогодні разом із "Добрими новинами" розповімо, як приготувати справжній делікатес із мінімуму продуктів. Прості інгредієнти, 15 хвилин часу – і на столі справжній кулінарний шедевр. Він виходить настільки ситним, що інші страви можна не готувати — сім’я наїсть лише цим салатом.

Як приготувати м’ясний салат з пекінською капустою

Інгредієнти:

  • 300 — 400 г курячого філе;
  • 1 невелика пекінська капуста;
  • 2 середні помідори;
  • зубчик часнику;
  • 1 ст. л. соєвого соусу;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе ретельно миємо і дрібно нарізаємо. Періодично помішуючи, обсмажуємо його на розігрітій сковороді з олією до готовності. Викладаємо в миску.
  2. У сковороду додаємо близько 1 ст. л. олії, викладаємо очищений та подрібнений часник. Обсмажуємо його протягом 3 хвилин до м’якості.
  3. Пекінську капусту миємо під проточною водою і дрібно нарізаємо. Довільними шматочками нарізаємо помідори.
  4. У салатнику змішуємо підготовлене м’ясо, пекінську капусту, помідори та часник.
  5. В окремій мисці змішуємо соєвий соус, спеції, сіль та майонез, ретельно все перемішуємо.
  6. Заправляємо підготовленим соусом салат і ретельно перемішуємо, щоб соус розподілився.

При необхідності солимо, перчимо, прикрашаємо свіжою зеленню. За бажанням подаємо до столу разом з картопляним пюре.