Жодного олів’є та оселедця під "Шубою": влітку їх замінить цей дивовижний салат

Читать на русском
Автор
Літній салат з редискою, огірками та яйцем
Літній салат з редискою, огірками та яйцем. Фото shuba.life

Страва виходить смачною, ситною та корисною

Ми готуємо різноманітні салати цілий рік. Взимку часто це звичні олів’є чи оселедець під "Шубою". А що робити влітку, коли апетит зменшується та змусити себе поїсти дуже важко?

У цьому випадку виручить легкий і поживний салат з овочами та яйцем за рецептом Shuba. У його складі знайомі інгредієнти – редиска, огірок, зелень, варені яйця та сметана. Страва відмінно насичує, тому її можна подавати й до обіду, і до вечері, і як перекушування.

Як приготувати літній салат з редискою, огірками та яйцем

Інгредієнти на 4 порції:

  • курячі яйця — 3 шт.;
  • редиска — 400 г;
  • огірок — 3 шт.;
  • зелена цибуля, пучок — 1 шт.;
  • петрушка, гілочка — 10 г;
  • кріп, гілочка — 10 г;
  • сметана — до свого смаку;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • гірчиця — 3 р.

Спосіб приготування:

  1. Яйця варимо круто близько 8-9 хвилин після закипання. Готовим яйцям даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та нарізаємо кубиками.
  2. Редиску та огірки ретельно миємо і нарізаємо кружальцями. Миємо та подрібнюємо зелень. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник та подрібнюємо.
  3. В окремому посуді змішуємо сметану з гірчицею, солимо та перчимо.
  4. Підготовленим соусом заправляємо салат, все перемішуємо та подаємо до столу.

Рекомендуємо приготувати салат зі свіжих овочів. Вийде так смачно, що язик можна проковтнути.