Кілька кроків, 15 хвилин та прості інгредієнти: бюджетний салат замінить усі обіди та вечері

Читать на русском
Автор
М’ясний салат із пекінською капустою
М’ясний салат із пекінською капустою. Фото noviydoctor.com

Таким салатом захочеться ласувати постійно

Без апетитного салату обійтись уявити нашу кухню. Ця проста у приготуванні страва актуальна завжди.

Сьогодні разом із "Добрими новинами" розповімо, як приготувати справжній делікатес із мінімуму продуктів. Прості інгредієнти, 15 хвилин часу – і на столі справжній кулінарний шедевр. Він виходить настільки ситним, що інші страви можна не готувати — сім’я наїсть лише цим салатом.

Як приготувати м’ясний салат з пекінською капустою

Інгредієнти:

  • 300 — 400 г курячого філе;
  • 1 невелика пекінська капуста;
  • 2 середні помідори;
  • зубчик часнику;
  • 1 ст. л. соєвого соусу;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе ретельно миємо і дрібно нарізаємо. Періодично помішуючи, обсмажуємо його на розігрітій сковороді з олією до готовності. Викладаємо в миску.
  2. У сковороду додаємо близько 1 ст. л. олії, викладаємо очищений та подрібнений часник. Обсмажуємо його протягом 3 хвилин до м’якості.
  3. Пекінську капусту миємо під проточною водою і дрібно нарізаємо. Довільними шматочками нарізаємо помідори.
  4. У салатнику змішуємо підготовлене м’ясо, пекінську капусту, помідори та часник.
  5. В окремій мисці змішуємо соєвий соус, спеції, сіль та майонез, ретельно все перемішуємо.
  6. Заправляємо підготовленим соусом салат і ретельно перемішуємо, щоб соус розподілився.

При необхідності солимо, перчимо, прикрашаємо свіжою зеленню. За бажанням подаємо до столу разом з картопляним пюре.