Кілька кроків, 15 хвилин та прості інгредієнти: бюджетний салат замінить усі обіди та вечері
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Таким салатом захочеться ласувати постійно
Без апетитного салату обійтись уявити нашу кухню. Ця проста у приготуванні страва актуальна завжди.
Сьогодні разом із "Добрими новинами" розповімо, як приготувати справжній делікатес із мінімуму продуктів. Прості інгредієнти, 15 хвилин часу – і на столі справжній кулінарний шедевр. Він виходить настільки ситним, що інші страви можна не готувати — сім’я наїсть лише цим салатом.
Як приготувати м’ясний салат з пекінською капустою
Інгредієнти:
- 300 — 400 г курячого філе;
- 1 невелика пекінська капуста;
- 2 середні помідори;
- зубчик часнику;
- 1 ст. л. соєвого соусу;
- 2 ст. л. майонезу;
- сіль та перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе ретельно миємо і дрібно нарізаємо. Періодично помішуючи, обсмажуємо його на розігрітій сковороді з олією до готовності. Викладаємо в миску.
- У сковороду додаємо близько 1 ст. л. олії, викладаємо очищений та подрібнений часник. Обсмажуємо його протягом 3 хвилин до м’якості.
- Пекінську капусту миємо під проточною водою і дрібно нарізаємо. Довільними шматочками нарізаємо помідори.
- У салатнику змішуємо підготовлене м’ясо, пекінську капусту, помідори та часник.
- В окремій мисці змішуємо соєвий соус, спеції, сіль та майонез, ретельно все перемішуємо.
- Заправляємо підготовленим соусом салат і ретельно перемішуємо, щоб соус розподілився.
При необхідності солимо, перчимо, прикрашаємо свіжою зеленню. За бажанням подаємо до столу разом з картопляним пюре.