Про інші й не згадаєте: цей салат готуватимете до морозів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Дивовижний салат з редькою та яйцями](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/1d/64ea2ec4-fb3975c614042a2ed5f94cae805f91dd.jpeg?v=3989_1)
Салат виходить хрустким, вітамінним і дуже смачним
Ми готуємо найрізноманітніші салати цілий рік. Взимку часто це олів’є, вінегрет, салат із крабовими паличками, а ось влітку хочеться чогось легкого.
Саме тому ми з "Коліжанкою" пропонуємо приготувати весняний салат із редисом. Огірки додадуть йому свіжості, курячі яйця — ситості. Такий простий у приготуванні, але смачний салат готуватимете до самих морозів.
Як приготувати салат з редькою та яйцями
Інгредієнти:
- редис – 250 г;
- консервований зелений горошок – 250 г;
- свіжий огірок – 250 г;
- куряче яйце – 3 шт.;
- сметана – 2 ст. л.;
- зелень – до свого смаку;
- сіль до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Всі овочі та зелень ретельно миємо та сушимо. Редиску нарізаємо тонкими смужками.
- Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути й чистимо від шкаралупи. Нарізаємо його смужками.
- Зелену цибулю нарізаємо, дрібно шаткуємо петрушку.
- З консервованого зеленого горошку зливаємо зайву рідину.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Заправляємо його сметаною, солимо, перчимо, якщо є бажання додаємо трохи гірчиці. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Пропонуємо також скуштувати салат "Шанхай". Вам дуже сподобається.