Про інші й не згадаєте: цей салат готуватимете до морозів

Читать на русском
Автор
Дивовижний салат з редькою та яйцями
Дивовижний салат з редькою та яйцями. Фото kolizhanka.com.ua

Салат виходить хрустким, вітамінним і дуже смачним

Ми готуємо найрізноманітніші салати цілий рік. Взимку часто це олів’є, вінегрет, салат із крабовими паличками, а ось влітку хочеться чогось легкого.

Саме тому ми з "Коліжанкою" пропонуємо приготувати весняний салат із редисом. Огірки додадуть йому свіжості, курячі яйця — ситості. Такий простий у приготуванні, але смачний салат готуватимете до самих морозів.

Як приготувати салат з редькою та яйцями

Інгредієнти:

  • редис – 250 г;
  • консервований зелений горошок – 250 г;
  • свіжий огірок – 250 г;
  • куряче яйце – 3 шт.;
  • сметана – 2 ст. л.;
  • зелень – до свого смаку;
  • сіль до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Всі овочі та зелень ретельно миємо та сушимо. Редиску нарізаємо тонкими смужками.
  2. Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути й чистимо від шкаралупи. Нарізаємо його смужками.
  3. Зелену цибулю нарізаємо, дрібно шаткуємо петрушку.
  4. З консервованого зеленого горошку зливаємо зайву рідину.
  5. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Заправляємо його сметаною, солимо, перчимо, якщо є бажання додаємо трохи гірчиці. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Пропонуємо також скуштувати салат "Шанхай". Вам дуже сподобається.