Смачний печінковий торт готується так: з цим рецептом страва завжди буде на висоті

Читати російською
Автор

Цей тортик дуже просто приготувати

Ми розповідали, як приготувати смачний салат. Тепер ділимось вдалим рецептом ще однієї закуски — соковитого і апетитного печінкового торта.

На порталі "Господинька" поділились рецептом, з яким страва завжди буде на висоті. Тортик виходить соковитим, апетитним, в міру жирним.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки
  • 2 яйця
  • сіль до смаку
  • 250 мл молока
  • 4-5 ст. л. рослинної олії
  • 150-160 г борошна

Для начинки:

  • 2-3 моркви
  • 2-3 цибулини
  • 350 г майонезу
  • петрушка для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Перемеліть печінку в блендері або за допомогою м'ясорубки. Додайте сіль, яйця, молоко та рослинну олію.
  2. Всипте борошно і добре перемішайте. Дайте тісту постояти 15-20 хвилин. Обсмажте млинці з обох боків на сковороді.
  3. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте її на олії. Додайте терту моркву і обсмажте разом з цибулею до м'якості. Остудіть овочі і змішайте їх з майонезом.
  4. Змастіть кожен млинець начинкою. Сформуйте торт, поставивши млинці один на одного.
  5. Дайте торту настоятися в холодильнику протягом 3 годин. Прикрасьте торт свіжою петрушкою.

Цей печінковий торт стане окрасою будь-якого святкового столу. Також ми розповідали, як приготувати смачну тушковану картоплю з м’ясом.