Замість "Олів’є" приготуйте "Вінельє": всі гості спитають рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1152
![Свіжа та смачна альтернатива набридлому салату](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/eb/288fba73-ed0c869465d1d11dca6183b67b37deb5.jpg?v=4852_1)
Чудовий рецепт смачної страви
Ми розповідали, як смачно приготувати холодець. Тепер ділимось рецептом чудового салату, який точно варто поставити на святковий стіл — він стане чудовою альтернативою набридлому "Олів’є".
"Вінельє" — гарний на смак, і готується просто. Його яскравий смак неодмінно завоює серця гостей, вони точно спитають у вас рецепт цієї закуски. Як її приготувати, розповіли на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 1-2 шт. картоплі
- 1 шт. моркви
- 1 кисло-солодке яблуко
- 1/2 свіжого або маринованого огірка
- 1/2 ріпчастої цибулі
- невеликий пучок зеленої цибулі
- 1 банка (маленька) консервованого зеленого горошку
- 2-3 варених яйця
- 300 г кальмарів (варених або в розсолі)
- сіль, перець до смаку
- 2 ст. л. майонезу
Спосіб приготування:
- Варену картоплю та моркву наріжте невеликими кубиками і складіть у салатницю. Яблука очистіть від шкірки та наріжте кубиками.
- Свіжий огірок помийте, не очищаючи від шкірки, наріжте кубиками. Наріжте дрібно ріпчасту та зелену цибулю.
- Додайте до овочів консервований горошок. Наріжте кубиками варені яйця та кальмари.
- Завершальні штрихи:
- Посоліть, поперчіть салат. Заправте майонезом і ретельно перемішайте.
Подавайте салат "Вінельє" до столу як самостійну страву або як доповнення до м'яса чи риби. Також ми ділились рецептом смачного пирога.