Смачний печінковий торт готується так: з цим рецептом страва завжди буде на висоті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цей тортик дуже просто приготувати
Ми розповідали, як приготувати смачний салат. Тепер ділимось вдалим рецептом ще однієї закуски — соковитого і апетитного печінкового торта.
На порталі "Господинька" поділились рецептом, з яким страва завжди буде на висоті. Тортик виходить соковитим, апетитним, в міру жирним.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки
- 2 яйця
- сіль до смаку
- 250 мл молока
- 4-5 ст. л. рослинної олії
- 150-160 г борошна
Для начинки:
- 2-3 моркви
- 2-3 цибулини
- 350 г майонезу
- петрушка для прикраси
Спосіб приготування:
- Перемеліть печінку в блендері або за допомогою м'ясорубки. Додайте сіль, яйця, молоко та рослинну олію.
- Всипте борошно і добре перемішайте. Дайте тісту постояти 15-20 хвилин. Обсмажте млинці з обох боків на сковороді.
- Дрібно наріжте цибулю і обсмажте її на олії. Додайте терту моркву і обсмажте разом з цибулею до м'якості. Остудіть овочі і змішайте їх з майонезом.
- Змастіть кожен млинець начинкою. Сформуйте торт, поставивши млинці один на одного.
- Дайте торту настоятися в холодильнику протягом 3 годин. Прикрасьте торт свіжою петрушкою.
Цей печінковий торт стане окрасою будь-якого святкового столу. Також ми розповідали, як приготувати смачну тушковану картоплю з м’ясом.