Смачний печінковий торт готується так: з цим рецептом страва завжди буде на висоті

Читать на русском
Автор
Дуже смачна святкова закуска
Дуже смачна святкова закуска. Фото smakuj.com.ua

Цей тортик дуже просто приготувати

Ми розповідали, як приготувати смачний салат. Тепер ділимось вдалим рецептом ще однієї закуски — соковитого і апетитного печінкового торта.

На порталі "Господинька" поділились рецептом, з яким страва завжди буде на висоті. Тортик виходить соковитим, апетитним, в міру жирним.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки
  • 2 яйця
  • сіль до смаку
  • 250 мл молока
  • 4-5 ст. л. рослинної олії
  • 150-160 г борошна

Для начинки:

  • 2-3 моркви
  • 2-3 цибулини
  • 350 г майонезу
  • петрушка для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Перемеліть печінку в блендері або за допомогою м'ясорубки. Додайте сіль, яйця, молоко та рослинну олію.
  2. Всипте борошно і добре перемішайте. Дайте тісту постояти 15-20 хвилин. Обсмажте млинці з обох боків на сковороді.
  3. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте її на олії. Додайте терту моркву і обсмажте разом з цибулею до м'якості. Остудіть овочі і змішайте їх з майонезом.
  4. Змастіть кожен млинець начинкою. Сформуйте торт, поставивши млинці один на одного.
  5. Дайте торту настоятися в холодильнику протягом 3 годин. Прикрасьте торт свіжою петрушкою.

Цей печінковий торт стане окрасою будь-якого святкового столу. Також ми розповідали, як приготувати смачну тушковану картоплю з м’ясом.