"Жозефіну" швидко приготуєте і вмить з’їсте: салат підкорить з першого шматочка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Всі гості спитають рецепт
Неможливо уявити нашу кухню без різноманітних салатів. Ми готуємо їх до сімейного обіду та святкового столу, рятує нас цю страву й у разі раптових гостей.
Разом із "Главредом" поділимося рецептом дивовижного салату "Жозефіна", який ви приготуєте дуже швидко. Він вийде настільки ситним та смачним, що інші страви можна не готувати – всі наїдяться лише цим салатом. Ви отримаєте багато компліментів.
Як приготувати салат "Жозефін"
Інгредієнти:
- куряча грудка — 300 г;
- печериці — 300 г;
- курячі яйця — 2 шт.;
- помідор — 1 шт.;
- сир твердий — 100 г;
- сіль, перець — до свого смаку;
- масло рослинне;
- зелена цибуля — 2 гілочки;
- сметана — для заправки.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки відварюємо до готовності в підсоленій воді з лавровим листом. Даємо охолонути, нарізаємо або розбираємо на волокна.
- Чистимо та нарізаємо пластинами гриби. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з олією до готовності.
- Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо від шкарлупи й дрібно нарізаємо.
- Свіжий помідор миємо та нарізаємо дрібними кубиками.
- Дрібними кубиками нарізаємо сир. Зелену цибулю миємо та подрібнюємо.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, заправляємо сметаною, солимо та ретельно перемішуємо.
Подаємо "Жозефіну" з улюбленим гарніром і насолоджуємось. Смачного.