"Жозефіну" швидко приготуєте і вмить з’їсте: салат підкорить з першого шматочка

Читать на русском
Автор
М’ясний салат із грибами Новина оновлена 07 червня 2024, 10:58
М’ясний салат із грибами. Фото glavred.info

Всі гості спитають рецепт

Неможливо уявити нашу кухню без різноманітних салатів. Ми готуємо їх до сімейного обіду та святкового столу, рятує нас цю страву й у разі раптових гостей.

Разом із "Главредом" поділимося рецептом дивовижного салату "Жозефіна", який ви приготуєте дуже швидко. Він вийде настільки ситним та смачним, що інші страви можна не готувати – всі наїдяться лише цим салатом. Ви отримаєте багато компліментів.

Як приготувати салат "Жозефін"

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 300 г;
  • печериці — 300 г;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • помідор — 1 шт.;
  • сир твердий — 100 г;
  • сіль, перець — до свого смаку;
  • масло рослинне;
  • зелена цибуля — 2 гілочки;
  • сметана — для заправки.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки відварюємо до готовності в підсоленій воді з лавровим листом. Даємо охолонути, нарізаємо або розбираємо на волокна.
  2. Чистимо та нарізаємо пластинами гриби. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з олією до готовності.
  3. Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо від шкарлупи й дрібно нарізаємо.
  4. Свіжий помідор миємо та нарізаємо дрібними кубиками.
  5. Дрібними кубиками нарізаємо сир. Зелену цибулю миємо та подрібнюємо.
  6. Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, заправляємо сметаною, солимо та ретельно перемішуємо.

Подаємо "Жозефіну" з улюбленим гарніром і насолоджуємось. Смачного.