Досить варити молоду картоплю — запечіть її в тісті: рецепт стане хітом літа

Читать на русском
Автор
Готуємо незвичайну картоплю у тісті
Готуємо незвичайну картоплю у тісті. Фото shuba.life

На таку картоплю до вас приходитимуть у гості

Звичайно, в сезон дуже хочеться поласувати молодою картоплею. Якщо ви готували його в незвичайному соусі, пропонуємо ще поекспериментувати та спробувати молоду картоплю у тісті.

Таку незвичайну та оригінальну страву за рецептом Shuba можна подавати до борщу або як перекушування, брати з собою в дорогу або снідати разом з улюбленим напоєм. Картопля в тісті не тільки смачна, але й привабливо виглядає. Її міні-формат приверне увагу близьких і сім'я буде просити таку страву ціле літо.

Як приготувати картоплю в тісті

Інгредієнти на 4 порції:

  • картопля молода невеликого розміру — 1 кг;
  • борошно пшеничне — 250 г;
  • зелень — 15 г;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • сіль до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Молоду картоплю миємо та сушимо.
  2. В окрему миску відправляємо борошно. До неї додаємо сіль, яйце, подрібнену зелень та трохи води. Замішуємо еластичне тісто.
  3. Приготоване тісто розкочуємо на посипаній борошном поверхні товщиною приблизно 3 мм. Склянкою вирізаємо кружечки.
  4. У кожне кружечко загортаємо по картоплині та щільно защипуємо краї.
  5. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо картоплю і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку 20-30 хвилин до золотистої скоринки.

Рекомендуємо також приготувати молоду картоплю в беконі. Вам сподобається.