Досить варити молоду картоплю — запечіть її в тісті: рецепт стане хітом літа
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Готуємо незвичайну картоплю у тісті](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/41/3f6bd19a-f74d250d52ad3dbe9d0d4785185d7418.jpg?v=0981_1)
На таку картоплю до вас приходитимуть у гості
Звичайно, в сезон дуже хочеться поласувати молодою картоплею. Якщо ви готували його в незвичайному соусі, пропонуємо ще поекспериментувати та спробувати молоду картоплю у тісті.
Таку незвичайну та оригінальну страву за рецептом Shuba можна подавати до борщу або як перекушування, брати з собою в дорогу або снідати разом з улюбленим напоєм. Картопля в тісті не тільки смачна, але й привабливо виглядає. Її міні-формат приверне увагу близьких і сім'я буде просити таку страву ціле літо.
Як приготувати картоплю в тісті
Інгредієнти на 4 порції:
- картопля молода невеликого розміру — 1 кг;
- борошно пшеничне — 250 г;
- зелень — 15 г;
- яйця курячі — 1 шт.;
- сіль до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Молоду картоплю миємо та сушимо.
- В окрему миску відправляємо борошно. До неї додаємо сіль, яйце, подрібнену зелень та трохи води. Замішуємо еластичне тісто.
- Приготоване тісто розкочуємо на посипаній борошном поверхні товщиною приблизно 3 мм. Склянкою вирізаємо кружечки.
- У кожне кружечко загортаємо по картоплині та щільно защипуємо краї.
- Деко застилаємо пергаментом, викладаємо картоплю і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
Рекомендуємо також приготувати молоду картоплю в беконі. Вам сподобається.