Хитрий німецький трюк для домашніх пирогів: як зробити шарлотку неймовірною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Простий рецепт смачного пирога до чаю
Ми ділились рецептом смачного печива. Тепер розповідаємо, як на Яблучний Спас приготувати апетитний німецький пиріг.
Рецептом поділились на кулінарному ютуб-каналі Kochen, Reisen, Spaß. Секрет смаку цього пирога — у штрейзелі. Так німці називають кондитерську крихту, яку готують з борошна, вершкового масла і цукру. У цьому рецепті штрейзель заміняє тісто.
Інгредієнти:
- 500 г борошна
- 250 г вершкового масла
- 200 г цукру
- 1 упаковка (16 г) розпушувача
- 1 упаковка (8 г) ванільного цукру
- 1 яйце
- 1/2 чайної ложки солі
- 2 чайні ложки коричневого цукру
- 1 чайна ложка кориці
- 1 кг фруктів
Спосіб приготування:
- Змішуємо просіяне борошно з цукром. До маси додаємо сіль, розпушувач та ванільний цукор. З’єднуємо.
- В суху масу додаємо 1 яйце та холодне вершкове масло, нарізане кубиками. Вимішуємо вручну.
- Повинне вийти крихке тісто. Його половину викладаємо у форму, застелену пергаментом. Притискаючи, формуємо з нього дно та бортики.
- Викладаємо начинку, в даному випадку, яблука та сливи. Засипаємо зверху сумішшю цукру та кориці.
- Зверху рівномірно розподіляємо другу половину штрейзеля (крихти). Випікаємо 50 хвилин в духовці, заздалегідь розігрітій до 180 ° C.
Пиріг виходить ароматним та смачним. Також ми ділились рецептом пісного печива з начинкою з варення.