Гора хрусткого печива за копійки: дешеве, а вигляд має розкішний
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14763
Для цього печива потрібні лише доступні продукти
Ми розповідали, як приготувати бюджетне печиво на розсолі, яке можна в піст. Тепер ділимось ще одним рецептом апетитної та бюджетної пісної випічки.
Як його готувати, розповіли на ютуб-каналі "По-домашньому". Для цих чудових тістечок із джемом потрібні лише найпростіші продукти, а готується воно так просто, що навіть дитина впорається. А ще рецепт доволі дешевий, тоді як готове печиво має просто розкішний вигляд.
Інгредієнти :
- 120 мл води (можна замінити сиропом )
- 140 мл рослинної олії
- 400 г борошна (+ на підсипку додатково)
- 70-100 г цукру (можна і без цукру)
- 2 ч. л. розпушувача (без гірки)
- ванільний цукор до смаку
- варення , повидло, джем.
Спосіб приготування:
- Змішуємо олію, воду, цукор і ванільний цукор до розчинення цукру. Частинами додаємо борошно, змішане з розпушувачем.
- Замішуємо м'яке тісто. Загортаємо тісто в папір або целофанову торбинку і відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин.
- Розігріваємо духовку до 180°C. На робочу поверхню посипаємо борошно і викладаємо охолоджене тісто.
- Розрізаємо тісто на кілька частин і розкочуємо в пласт товщиною 3 мм. Формуємо круглі тістечка фігурною формою.
- На тістечка викладаємо по чайній ложці повидла. Формуємо трикутнички, як показано на відео. Викладаємо тістечка на деко і випікаємо при 180°C 10-15 хвилин (до рум'яного кольору).
Вони виходять хрусткими, ароматними та особливо апетитними. Також ми ділились рецептом дуже простих рогаликів з кількох інгредієнтів.