Не лише чипси та горішки: приготуйте до пива часникові сухарики

Читати російською
Автор

Чудова закуска не лише до пива, а й до перших страв

Як правило, до пива подають чипси, горішки, цибулеві кільця або ж смажені крильця. Також чудовою закускою можуть стати часникові сухарики.

Готуються вони просто та виходять значно смачнішими, ніж магазинні. При цьому, такі сухарики можна подавати не лише до пива, але й до супу чи на перекус. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Мега кулінар".

Як приготувати часникові сухарики

Інгредієнти:

  • багет — 1 шт.;
  • часник — 1 головка;
  • масло — 100-150 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль до смаку;
  • зелена цибулька (або будь-яка інша зелень);

Спосіб приготування:

  1. Багет нарізати на довільні шматочки. Зручніше це буде зробити на кілька четвертинок.
  2. Приготувати соус, змішавши розтоплене вершкове масло, вичавлений через прес часник, дрібно нарізану цибулю, сіль та яйце.
  3. Хлібні шматочки викласти на деко для запікання, змастити їх соусом.
  4. Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати кабачки у пивному клярі. Цей рецепт вам точно сподобається.