Не лише чипси та горішки: приготуйте до пива часникові сухарики
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудова закуска не лише до пива, а й до перших страв
Як правило, до пива подають чипси, горішки, цибулеві кільця або ж смажені крильця. Також чудовою закускою можуть стати часникові сухарики.
Готуються вони просто та виходять значно смачнішими, ніж магазинні. При цьому, такі сухарики можна подавати не лише до пива, але й до супу чи на перекус. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Мега кулінар".
Як приготувати часникові сухарики
Інгредієнти:
- багет — 1 шт.;
- часник — 1 головка;
- масло — 100-150 г;
- яйце — 1 шт.;
- сіль до смаку;
- зелена цибулька (або будь-яка інша зелень);
Спосіб приготування:
- Багет нарізати на довільні шматочки. Зручніше це буде зробити на кілька четвертинок.
- Приготувати соус, змішавши розтоплене вершкове масло, вичавлений через прес часник, дрібно нарізану цибулю, сіль та яйце.
- Хлібні шматочки викласти на деко для запікання, змастити їх соусом.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати кабачки у пивному клярі. Цей рецепт вам точно сподобається.