Знадобиться всього чотири інгредієнти: корисна заправка доповнить будь-який салат

Читать на русском
Автор

Запам'ятайте цей рецепт

Настала урожайна пора, коли харчуватися можна фактично фруктами та овочами. Зокрема з останніх можна зробити безліч смачних салатів, як, наприклад, з картоплею, морквою та горошком, які добре втамовують голод та не дають зайвого навантаження на організм.

Їх смак можна легко змінювати змінюючи заправку. Рецептом однієї з таким ми сьогодні хочемо поділитися. А опублікували його на TikTok-сторінці Грега Уоллеса.

Як приготувати смачну заправку до салату

Так, відомий шеф-кухар Грег Уоллес опублікував у TikTok рецепт заправки, яка перетворить будь-який салат на справжній кулінарний шедевр. Найцікавіше, що для її приготування знадобляться всього 4 простих інгредієнти.

Для приготування заправки знадобляться такі інгредієнти: сік половини лимона, оливкова олія, чорний перець і чайна ложка гірчиці. Уоллес запевняє, що ця заправка підходить для будь-якої пори року і для всіх типів салатів. Вона дійсно універсальна і може використовуватися як в овочевих салатах, так і в стравах з рибою чи м’ясом. Достатньо просто змішати всі інгредієнти, і заправка готова.

Шеф-кухар наголосив, що концентрація та насиченість смаку заправки не повинна лякати, адже людина не вживає її у чистому вигляді, а змішує з багатьма інгредієнтами, які рівномірно розподіляються між собою.

Раніше ми писали, як смачно замаринувати фіолетову цибулю. Вона ідеально пасуватиме до шашлику чи бургерів.