Знадобиться всього чотири інгредієнти: корисна заправка доповнить будь-який салат

Читать на русском
Автор
Універсальна заправка для багатьох страв
Універсальна заправка для багатьох страв. Фото ru.freepik.com

Запам'ятайте цей рецепт

Настала урожайна пора, коли харчуватися можна фактично фруктами та овочами. Зокрема з останніх можна зробити безліч смачних салатів, як, наприклад, з картоплею, морквою та горошком, які добре втамовують голод та не дають зайвого навантаження на організм.

Їх смак можна легко змінювати змінюючи заправку. Рецептом однієї з таким ми сьогодні хочемо поділитися. А опублікували його на TikTok-сторінці Грега Уоллеса.

Як приготувати смачну заправку до салату

Так, відомий шеф-кухар Грег Уоллес опублікував у TikTok рецепт заправки, яка перетворить будь-який салат на справжній кулінарний шедевр. Найцікавіше, що для її приготування знадобляться всього 4 простих інгредієнти.

Для приготування заправки знадобляться такі інгредієнти: сік половини лимона, оливкова олія, чорний перець і чайна ложка гірчиці. Уоллес запевняє, що ця заправка підходить для будь-якої пори року і для всіх типів салатів. Вона дійсно універсальна і може використовуватися як в овочевих салатах, так і в стравах з рибою чи м’ясом. Достатньо просто змішати всі інгредієнти, і заправка готова.

Шеф-кухар наголосив, що концентрація та насиченість смаку заправки не повинна лякати, адже людина не вживає її у чистому вигляді, а змішує з багатьма інгредієнтами, які рівномірно розподіляються між собою.

Раніше ми писали, як смачно замаринувати фіолетову цибулю. Вона ідеально пасуватиме до шашлику чи бургерів.