Так буряк ви точно не готували: чим урізноманітнити звичайний салат

Читать на русском
Автор
1083
Можна готувати в піст, змінивши інгредієнти
Можна готувати в піст, змінивши інгредієнти. Фото pixabay.com

Смачна та ситна закуска

Дехто буряк терпіти не може, інші ж готують з нього смачні страви. Найвідомішою з них є борщ чи тушкований овоч з цибулею та морквою.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом ще однієї смачної закуски, яку ймовірно ви не пробували. Деякі інгредієнти можна прибрати й тоді страва буде пісною. А опублікували її на Facebook-сторінці "Прості рецепти з Юлією Шевчук".

Як приготувати закуску з буряка

Інгредієнти:

  • буряк – 3-4 шт.;
  • цибуля біла — 1 шт.;
  • огірки бочкові – 3 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • зелень — у мене кріп;
  • сухарі — за смаком;
  • заправка – йогурт, сметана або олія під час посту – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Буряк відварити та натерти на великій тертці.
  2. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на сковороді.
  3. Відварені яйця нарізати кубиками.
  4. Огірки нарізати кубиками.
  5. Змішати всі інгредієнти та заправити сметаною чи олією.
  6. Перемішати, присипати сухариками та зеленню.

Раніше ми писали, як приготувати кабачкові палички в клярі. Це чудова закуска для зустрічі з друзями.