Баклажани виходять як гриби: обов'язково приготуйте цю сезонну закуску
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Так приготовлені баклажани вам сподобаються
З баклажанів готують рагу на зиму, їх маринують, запікають, тушкують та готують закуски по-грузинськи. Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати цей овоч так, що на смак він нагадуватиме смак грибів.
Зробити це досить просто, а страва неодмінно урізноманітнить ваше меню. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "oksana dorosh rezeptu".
Як приготувати баклажани у сметані
Інгредієнти:
- баклажани – 1 кг;
- яйця – 3 шт.;
- цибуля – 1 велика;
- часник – 3 зубчика;
- сіль;
- чорний мелений перець;
- сметана;
Спосіб приготування:
- Баклажани почистити від шкірки та нарізати великими кубиками.
- Яйця злегка збити, залити баклажани.
- Перемішати та залишити на 2 години маринуватись, інколи перемішуючи.
- Цибулю нарізати півкільцями та злегка обсмажити.
- Потім додати баклажани та смажити до готовності, періодично помішуючи.
- Під кінець смаження додати спеції та часник, а також декілька ложок сметани.
Раніше ми писали, як приготувати смачне овочеве рагу. Обов’язково приготуйте цю закуску, поки баклажани коштують копійки