Баклажани виходять як гриби: обов'язково приготуйте цю сезонну закуску

Читати російською
Автор

Так приготовлені баклажани вам сподобаються

З баклажанів готують рагу на зиму, їх маринують, запікають, тушкують та готують закуски по-грузинськи. Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати цей овоч так, що на смак він нагадуватиме смак грибів.

Зробити це досить просто, а страва неодмінно урізноманітнить ваше меню. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "oksana dorosh rezeptu".

Як приготувати баклажани у сметані

Інгредієнти:

  • баклажани – 1 кг;
  • яйця – 3 шт.;
  • цибуля – 1 велика;
  • часник – 3 зубчика;
  • сіль;
  • чорний мелений перець;
  • сметана;

Спосіб приготування:

  1. Баклажани почистити від шкірки та нарізати великими кубиками.
  2. Яйця злегка збити, залити баклажани.
  3. Перемішати та залишити на 2 години маринуватись, інколи перемішуючи.
  4. Цибулю нарізати півкільцями та злегка обсмажити.
  5. Потім додати баклажани та смажити до готовності, періодично помішуючи.
  6. Під кінець смаження додати спеції та часник, а також декілька ложок сметани.

Раніше ми писали, як приготувати смачне овочеве рагу. Обов’язково приготуйте цю закуску, поки баклажани коштують копійки