Ви приготуєте цю картоплю, поки гості будуть в дорозі: швидкий рецепт соковитої та хрусткої смакоти

Читать на русском
Автор

Запечена картопля з беконом – це страва, яка підкорює з першого шматочка

Коли часу обмаль, а хочеться чогось смачного та ефектного, можна приготувати запечену картоплю з беконом. Вона проста у приготуванні, проте настільки ароматна та смачна, що неодмінно стане фаворитом вашого столу.Достатньо підготувати картоплю, полити соусом та запекти її у фользі.

Докладним рецептом поділилась блогерка cooking_home.

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Бекон
  • Часник
  • Олія
  • Сіль перець
  • Сир (за бажанням він не обовʼязково)
  • Зелень
  • Сметана

Як приготувати:

  1. Картоплю добре вимити. Зробити надрізи та відварити до напівготовності.
  2. Дістати картоплю, трішки обсушити покласти на фольгу та в кожен розріз покласти шматочки бекону.
  3. Для заправки поєднайте часник олію сіль та перець, полийте заправкою картоплю.
  4. Загорніть та покладіть у розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
  5. Дістаньте картоплю, відкрийте фольгу, додайте сир та поставте в духовку ще на 10-15 хвилин.
  6. Подавати зі сметаною та зеленню.