Забудьте про нудне чищення: як приготувати дрібну картоплю так, щоб усі просили добавки

Читать на русском
Автор

Ідеальний рецепт швидкої вечері

Коли врожай картоплі тішить великою кількістю, але засмучує розміром, навіть не вздумайте викидати дрібну картоплю. Є простий спосіб перетворити її на дуже смачну страву. Довго чистити і готувати таку картоплю не прийдеться.

Рецептом поділились на сайті Добрі новини.

Інгредієнти:

  • Картопля – 750 г
  • Масло – 80 г
  • Кріп – 15 г
  • Розмарин – 1 гілочка
  • Паприка – 0,5 чайної ложки
  • Сіль та перець на смак
  • Часник – 8 зубчиків

Етапи приготування:

1. Ретельно вимийте картоплю щіточкою, не знімаючи шкірки. Залийте холодною водою, посоліть і доведіть до кипіння. Після закипання варіть рівно 5 хвилин. Негайно злийте гарячу воду та залийте картоплю холодною, щоб зупинити процес варіння і зберегти її цілісною.

2. Дрібно наріжте кріп. Зубчики часнику розчавіть лезом ножа, щоб вони виділили аромат. Розмарин використовуйте цілим, не ріжте його.

noviydoctor.com

3. Злийте воду з картоплі та висипте її на добре розігріту сковорідку з олією. Обсмажуйте, періодично перевертаючи, до появи хрусткої золотистої скоринки з усіх боків.

noviydoctor.com

4. Коли картопля стане золотистою, додайте вершкове масло, потім зелень, часник, паприку, розмарин, сіль і перець. Зменште вогонь до мінімуму, добре перемішайте та смажте ще 2–3 хвилини.