Дуже смачно і просто: як за 15 хвилин приготувати іспанський десерт з корицею
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чурос виходить хрусткий зовні та ніжний всередині
Прості та швидкі у приготуванні десерти завжди виручають, коли хочеться чогось солодкого. Саме до таких відносяться чурос — смажені палички з заварного тіста, приписані цукром із корицею. Для їх приготування потрібні лише кілька простих інгредієнтів, які зазвичай є на кухні. Зовні чурос хрусткі, а всередині ніжні та м’які. Особливо смачно їсти ці палички, вмочуючи в густий шоколадний соус. Такий десерт створює відчуття тепла й затишку під час будь-якого чаювання.
Рецептом поділилася кулінарна блогерка tetyana.pr. Вона пропонує готувати чурос вигляді колечок.
Інгредієнти
- Вода — 200 мл
- Цукор — 1 ст.л
- Сіль — щіпка
- Маргарин — 55 г
- Борошно — 200 г
- Яйце — 1 шт.
- Для посипки: цукор змішаний з корицею
Як приготувати
- В сковорідку налити воду, додати цукор, сіль, маргарин і довести до кипіння.
- Одразу всипати просіяне борошно і мішати на вогні, поки тісто стане гладким та почне відходити від стінок сковороди.
- Зняти з вогню та залишити на 5 хвилин, щоб остудити.
- Додати яйце та ще раз добре перемішати.
- Далі можна формувати будь-яку форму і смажити на розігрітій олії.
- Наприкінці обваляти в кориці з цукром.