Три помідори — і шашлик вийде фантастичним: рецепт, про який багато хто не знає
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
М’ясо вийде ніжним та пікантним
Пікнік на дачі, виїзд у ліс на природу не представляється без ароматного соковитого шашлику. Звичайно, у кожного кулінара в закладках є неймовірна кількість рецептів цієї страви.
Разом із "Рецептами Кожен День" ми розповімо, як приготувати шашлик із курки у томатному маринаді. Готуйте, пробуйте і насолоджуйтесь — вийде фантастично смачно
Як приготувати шашлик із курки в томатному маринаді
Інгредієнти:
- філе курячої грудки — 2 кг;
- помідор — 3 шт.;
- цибуля — 2 шт. ;
- рослинна олія — 1 ст. л. ;
- часник — 3 зубчики;
- сіль, перець — за смаком.
Спосіб приготування:
- Помідори ретельно миємо, на нижній частині помідорів робимо хрестоподібні надрізи. На 15 секунд опускаємо їх у холодну воду, даємо охолонути, чистимо від шкірки та натираємо.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо нарізану півкільцями цибулю і подрібнений часник. Перемішуючи, обсмажуємо до м’якості.
- Підготовлену цибулю з часником змішуємо з помідорами, солимо та перчимо.
- Курку нарізаємо на шматочки середнього розміру, відправляємо в маринад і залишаємо на півтори години у кімнатній температурі.
- Через зазначений час нанизуємо м’ясо на шампури та періодично перевертаючи, готуємо на мангалі протягом 10 – 15 хвилин.
Подаємо шашлик з маринованою цибулею з кропом та медом. Вийде дуже смачно.