Три помідори — і шашлик вийде фантастичним: рецепт, про який багато хто не знає

Читать на русском
Автор
Курячий шашлик у томатному маринаді
Курячий шашлик у томатному маринаді. Фото Рецепты Каждый День

М’ясо вийде ніжним та пікантним

Пікнік на дачі, виїзд у ліс на природу не представляється без ароматного соковитого шашлику. Звичайно, у кожного кулінара в закладках є неймовірна кількість рецептів цієї страви.

Разом із "Рецептами Кожен День" ми розповімо, як приготувати шашлик із курки у томатному маринаді. Готуйте, пробуйте і насолоджуйтесь — вийде фантастично смачно

Як приготувати шашлик із курки в томатному маринаді

Інгредієнти:

  • філе курячої грудки — 2 кг;
  • помідор — 3 шт.;
  • цибуля — 2 шт. ;
  • рослинна олія — 1 ст. л. ;
  • часник — 3 зубчики;
  • сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Помідори ретельно миємо, на нижній частині помідорів робимо хрестоподібні надрізи. На 15 секунд опускаємо їх у холодну воду, даємо охолонути, чистимо від шкірки та натираємо.
  2. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо нарізану півкільцями цибулю і подрібнений часник. Перемішуючи, обсмажуємо до м’якості.
  3. Підготовлену цибулю з часником змішуємо з помідорами, солимо та перчимо.
  4. Курку нарізаємо на шматочки середнього розміру, відправляємо в маринад і залишаємо на півтори години у кімнатній температурі.
  5. Через зазначений час нанизуємо м’ясо на шампури та періодично перевертаючи, готуємо на мангалі протягом 10 – 15 хвилин.

Подаємо шашлик з маринованою цибулею з кропом та медом. Вийде дуже смачно.