Подайте це з шашликом — і всі забудуть про м’ясо: оригінальний рецепт гарніру, який працює у 100%

Читать на русском
Автор
604
Ця закуска надасть шашлику неповторного смаку
Ця закуска надасть шашлику неповторного смаку. Фото city-izyum.pp.ua

Ароматна маринована цибулька із кропом та медом

Ми розповідали про помилки, через які шашлик стає жорстким. Тепер ділимось рецептом відмінної закуски до шашлику. Апетитна маринована цибулька із зеленню та медом стане ідеальним доповненням до будь-якої м’ясної страви на грилі.

Готувати його дуже просто, а смак шашлику стане кращим в рази. Соковита і хрумка цибулька стане оригінальною закускою. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • 2 великі цибулини
  • 1 пучок кропу
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ст. л. яблучного оцту
  • cіль та чорний перець мелений
  • 1 ч. л. сушених трав

Спосіб приготування:

  1. Цибулю очистіть, кріп промийте водою та обсушіть. Наріжте цибулю тонкими півкільцями і перекладіть у глибоку миску.
  2. Залийте цибулю окропом і залиште на 5 хвилин. Потім відкиньте цибулю на друшляк, щоб злити воду.
  3. Остудіть цибулю і перекладіть назад у миску. Додайте дрібно нарізаний кріп, мед, яблучний оцет, сіль, перець та сушені трави.
  4. Добре перемішайте всі інгредієнти. Дайте маринованій цибулі настоятися в холодильнику протягом декількох хвилин. Потім можна подавати її до шашлику.

Мариновану цибулю можна зберігати в холодильнику до 3 днів. Закуска виходить хрусткою, ароматною та злегка солодкуватою, що чудово поєднується зі смаком м'яса. Також ми розповідали, які продукти не варто додавати в маринад до шашлику.