Забудете про шашлик: такі ребра на мангалі "підкорять" ваш шлунок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Можна подавати до святкового столу
Попри те, що багато хто любить шашлик, особливо замаринований з цибулею, любителів реберець від цього не меншає. Готуються вони легко та просто, головне — смачно замаринувати.
Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати реберця на мангалі у смачному маринаді. А поділилися ним на Instagram-сторінці "ponomar_valeriy".
Як приготувати соковиті реберця на мангалі
Інгредієнти:
- ребра – 2,5 кг;
- цибуля – 2 шт.;
- сіль – 1/2 ч. л.;
- гірчиця – 1 ч. л.;
- соєвий соус – 3 ст. л.;
- коріандр мелений – 1 ч. л.;
- імбир – 1 ч. л. (свіжий);
- чорний перець – 1/2 ч. л.;
- гострий перець – 1 ч. л. (пластівці);
- олія – 3 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Ребра почистити від плівки.
- Цибулю нарізати з півкільцями, пересипати сіллю, трохи розім'яти, щоб вона пустила сік.
- Змішати цибулю з ребрами.
- Змішати спеції, тертий імбир, соєвий соус, гірчицю.
- Вилити маринад на ребра з цибулею, перемішати і залишити маринувати у холодильнику на 4 години.
- Після цього нанизати ребра на шампур та готувати на вугіллі 15-18 хвилин до готовності.
Раніше ми ділилися рецептом молодої картоплі з беконом та сиром. Ця страва неодмінно сподобається близьким.