Забудете про шашлик: такі ребра на мангалі "підкорять" ваш шлунок

Читати російською
Автор

Можна подавати до святкового столу

Попри те, що багато хто любить шашлик, особливо замаринований з цибулею, любителів реберець від цього не меншає. Готуються вони легко та просто, головне — смачно замаринувати.

Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати реберця на мангалі у смачному маринаді. А поділилися ним на Instagram-сторінці "ponomar_valeriy".

Як приготувати соковиті реберця на мангалі

Інгредієнти:

  • ребра – 2,5 кг;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль – 1/2 ч. л.;
  • гірчиця – 1 ч. л.;
  • соєвий соус – 3 ст. л.;
  • коріандр мелений – 1 ч. л.;
  • імбир – 1 ч. л. (свіжий);
  • чорний перець – 1/2 ч. л.;
  • гострий перець – 1 ч. л. (пластівці);
  • олія – 3 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Ребра почистити від плівки.
  2. Цибулю нарізати з півкільцями, пересипати сіллю, трохи розім'яти, щоб вона пустила сік.
  3. Змішати цибулю з ребрами.
  4. Змішати спеції, тертий імбир, соєвий соус, гірчицю.
  5. Вилити маринад на ребра з цибулею, перемішати і залишити маринувати у холодильнику на 4 години.
  6. Після цього нанизати ребра на шампур та готувати на вугіллі 15-18 хвилин до готовності.

Раніше ми ділилися рецептом молодої картоплі з беконом та сиром. Ця страва неодмінно сподобається близьким.