Забудете про шашлик: такі ребра на мангалі "підкорять" ваш шлунок

Читать на русском
Автор
Реберця виходять смачними та соковитими
Реберця виходять смачними та соковитими. Фото 1000.menu

Можна подавати до святкового столу

Попри те, що багато хто любить шашлик, особливо замаринований з цибулею, любителів реберець від цього не меншає. Готуються вони легко та просто, головне — смачно замаринувати.

Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати реберця на мангалі у смачному маринаді. А поділилися ним на Instagram-сторінці "ponomar_valeriy".

Як приготувати соковиті реберця на мангалі

Інгредієнти:

  • ребра – 2,5 кг;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль – 1/2 ч. л.;
  • гірчиця – 1 ч. л.;
  • соєвий соус – 3 ст. л.;
  • коріандр мелений – 1 ч. л.;
  • імбир – 1 ч. л. (свіжий);
  • чорний перець – 1/2 ч. л.;
  • гострий перець – 1 ч. л. (пластівці);
  • олія – 3 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Ребра почистити від плівки.
  2. Цибулю нарізати з півкільцями, пересипати сіллю, трохи розім'яти, щоб вона пустила сік.
  3. Змішати цибулю з ребрами.
  4. Змішати спеції, тертий імбир, соєвий соус, гірчицю.
  5. Вилити маринад на ребра з цибулею, перемішати і залишити маринувати у холодильнику на 4 години.
  6. Після цього нанизати ребра на шампур та готувати на вугіллі 15-18 хвилин до готовності.

Раніше ми ділилися рецептом молодої картоплі з беконом та сиром. Ця страва неодмінно сподобається близьким.