Іще один рецепт молодої картоплі: приготуйте її з беконом та сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Просто та дуже смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/f6/fe905eb0-a54521afe713b9c6e5c355c2b5962f64.jpg?v=6458_1)
Ця картопля сподобається своєю простотою та доступністю
Настав час не лише великої кількості зелені та молодих овочів із яким можна приготувати безліч смачних салатів, але також і сезон молодої картоплі. Її відварюють та подають з кропом або запікають з сиром.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати молоду картоплю з беконом, сиром та часником. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "iriska_dimitrova".
Як приготувати молоду картоплю з беконом
Інгредієнти:
- картопля;
- бекон;
- масло;
- сіль, перець за смаком;
- сушений часник;
- сир;
Спосіб приготування:
- Картоплю відварити у мундирі та очистити.
- Полити її оливковою олією, додати сіль, перець, сушений часник і перемішати.
- Загорнути кожну картоплину в бекон, викласти її на деко та запікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.
- За бажанням картоплю можна присипати сиром та поставити у духовку ще на 5-10 хвилин.
Раніше ми публікували правила відварювання картоплі. Дотримуючись їх можна зробити картоплю смачнішою.