Іще один рецепт молодої картоплі: приготуйте її з беконом та сиром

Читать на русском
Автор
Просто та дуже смачно
Просто та дуже смачно. Фото 1000.menu

Ця картопля сподобається своєю простотою та доступністю

Настав час не лише великої кількості зелені та молодих овочів із яким можна приготувати безліч смачних салатів, але також і сезон молодої картоплі. Її відварюють та подають з кропом або запікають з сиром.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати молоду картоплю з беконом, сиром та часником. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "iriska_dimitrova".

Як приготувати молоду картоплю з беконом

Інгредієнти:

  • картопля;
  • бекон;
  • масло;
  • сіль, перець за смаком;
  • сушений часник;
  • сир;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити у мундирі та очистити.
  2. Полити її оливковою олією, додати сіль, перець, сушений часник і перемішати.
  3. Загорнути кожну картоплину в бекон, викласти її на деко та запікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.
  4. За бажанням картоплю можна присипати сиром та поставити у духовку ще на 5-10 хвилин.

Раніше ми публікували правила відварювання картоплі. Дотримуючись їх можна зробити картоплю смачнішою.