Є банки квасолі — зробіть з неї закуску: готується просто, з’їдається миттєво
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Без цієї намазки більше не зможете обходитися
Складно уявити наше життя без найрізноманітніших закусок. Вони готуються швидко і завжди рятують у випадках раптового голоду або несподіваних гостей. Та й готуємо ми цю страву із найпростіших інгредієнтів, які є у холодильнику.
Сьогодні ж ми разом із "На пенсії" приготуємо незвичайну закуску — із консервованої квасолі. Готується вона легко і просто, а з’їдається миттєво – тому краще одразу подвоювати усі інгредієнти.
Як приготувати закуску з консервованої квасолі
Інгредієнти:
- консервована квасоля — 1 банка;
- волоські горіхи — 60 г;
- курячі яйця — 2 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- зелень – до свого смаку;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- спеції – до смаку.
Спосіб приготування:
- З консервованої квасолі зливаємо зайву рідину. Чистимо часник. Підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера.
- Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути та чистимо від шкаралупи. Також відправляємо у чашу блендера.
- Туди ж додаємо горіхи та зелень. Усі подрібнюємо до однорідного стану. Якщо блендер відсутній, можна скористатися м’ясорубкою.
- Готову масу викладаємо в миску, заправляємо рослинною олією і солимо на свій смак.
Подаємо намазку з узбецькими коржами. Вам точно сподобається.