Є банки квасолі — зробіть з неї закуску: готується просто, з’їдається миттєво

Читать на русском
Автор
1004
Найніжніша закуска з консервованої квасолі
Найніжніша закуска з консервованої квасолі. Фото napensii.ua

Без цієї намазки більше не зможете обходитися

Складно уявити наше життя без найрізноманітніших закусок. Вони готуються швидко і завжди рятують у випадках раптового голоду або несподіваних гостей. Та й готуємо ми цю страву із найпростіших інгредієнтів, які є у холодильнику.

Сьогодні ж ми разом із "На пенсії" приготуємо незвичайну закуску — із консервованої квасолі. Готується вона легко і просто, а з’їдається миттєво – тому краще одразу подвоювати усі інгредієнти.

Як приготувати закуску з консервованої квасолі

Інгредієнти:

  • консервована квасоля — 1 банка;
  • волоські горіхи — 60 г;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • зелень – до свого смаку;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • спеції – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. З консервованої квасолі зливаємо зайву рідину. Чистимо часник. Підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера.
  2. Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути та чистимо від шкаралупи. Також відправляємо у чашу блендера.
  3. Туди ж додаємо горіхи та зелень. Усі подрібнюємо до однорідного стану. Якщо блендер відсутній, можна скористатися м’ясорубкою.
  4. Готову масу викладаємо в миску, заправляємо рослинною олією і солимо на свій смак.

Подаємо намазку з узбецькими коржами. Вам точно сподобається.