Такі кабачки не доведеться ні смажити, ні запікати: ідеальна закуска за 15 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Відмінно і до сімейного обіду, і до святкового столу
З кабачків ми готуємо масу найрізноманітніших страв — від незвичайних міні-піц до пікантної запіканки. Однак ми знайшли рецепт, для якого популярний овоч не потрібно смажити, ні запікати.
Вся річ у тому, що кабачки ми… замаринуємо. Готується така закуска за лічені хвилини, а виходить соковитою, хрумкою та пряною. Тепер вам не доведеться довго стояти біля плити. Рецептом ділиться "1 хвилина".
Як приготувати мариновані кабачки
Інгредієнти:
- кабачки молоді – 3 шт. (700 г);
- цибуля – 1 шт.;
- кріп – пучок;
- часник – 2 зубчики;
- сіль — 1 ч. л;
- цукор – 0,5 ч. л.;
- діжонська гірчиця – 1 ст. л;
- оцет – 2 ст. л;
- перець чорний на смак;
- перець чилі за бажанням.
Спосіб приготування:
- Кабачки миємо, відрізаємо хвостики та нарізаємо їх тоненькими кільцями.
- Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими кільцями. Подрібнюємо кріп.
- Рукав для запікання фіксуємо з одного боку. Відправляємо в нього підготовлені, цибулю та кріп. Туди ж відправляємо цукор, сіль, перець, гірчицю, оцет та подрібнений часник.
- Фіксуємо рукав з іншого боку, струшуємо, щоб перемішалися підготовлені інгредієнти. Відправляємо в холодильник на 15 хвилин, щоб все промаринувалося.
Кабачки виходять слабосолона, з приємним кисло-солодким смаком. Подаємо їх з картопляним пюре.