Пучок кропу — і сніданок на столі: чудовий спосіб забути про голод до обіду

Читати російською
Автор

Не тільки смачно, а ще й бюджетно

Скільки б варіантів сніданків не вигадали кулінари, найпопулярнішим варіантом все одно вважаються страви з лавашем. Вони готуються швидко, виходять смачними та ситними.

А якщо вдома виявився пучок кропу та пачка сиру, то можна приготувати фантастичні трикутники за рецептом "На пенсії". Це відмінний варіант, якщо хочеться поспати й не хочеться поратися з тістом. Смачний, оригінальний сніданок змусить забути всіх про голод до обіду.

Як приготувати трикутники з лаваша із зеленню та сиром

Інгредієнти:

  • лаваш — 1 упаковка;
  • сир — 250 г;
  • твердий сир — 150 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • часник — 4 — 5 зубчиків;
  • кріп — 1 пучок;
  • сіль, олія — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. На великій тертці натираємо твердий сир, солимо його, додаємо сир і все ретельно перемішуємо.
  2. Часник натираємо на дрібній тертці, зелень подрібнюємо. Підготовлені інгредієнти відправляємо у начинку та ретельно все перемішуємо.
  3. В окремій мисці збиваємо 2 яйця, відправляємо в начинку і все ретельно перемішуємо.
  4. Лаваш нарізаємо на смужки завширшки по 15 сантиметрів і розрізаємо навпіл, викладаємо по столовій ложці начинки й згортаємо у вигляді трикутних конвертиків. Усі краї трикутника мають бути закриті, щоб начинка не висипалася.
  5. Яйце, що залишилося, збиваємо в тарілці до однорідного стану, солимо і перемішуємо. Вмочаємо в ньому всі трикутники.
  6. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо трикутники й обсмажуємо їх на невеликому вогні з двох боків до рум’яності.

Залишився лаваш? Приготуйте з нього лінивий хачапурі — і ви ахнете від задоволення.