Для такого хачапурі завжди вдома буде лаваш: лінивий спосіб порадувати другу половинку

Читать на русском
Автор
6509
Вийде так само смачно
Вийде так само смачно. Фото cookorama.com.ua

Ви приготуєте за пару помахів руки

Хачапурі — це смачна та ароматна випічка з Грузії. Вони бувають різних форм та видів, у себе на батьківщині подаються на стіл практично щодня. Мало знайдеться людей, які відмовляться від цієї смакоти. А ось від приготування страви вдома зупиняє довга метушня з тестом.

Якщо ж хочеться привітати кохану жінку на 8 Березня незвичайним сніданком, можна приготувати ледачий хачапурі із лаваша. Рецепт Сookorama ідеальний для тих, хто не любить поратися з тістом. Такий сніданок ви приготуєте швидко та просто.

Як приготувати ледачий хачапурі з лаваша з сиром

Інгредієнти:

  • вірменський лаваш – 2 аркуші;
  • сулугуні — 150 — 170 г;
  • сир – 70 г;
  • яйце ціле – 1 шт.;
  • яєчний білок – 1 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • олія соняшникова – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Сулугуні натираємо на дрібній тертці, додаємо яйце та сир. Все солимо і ретельно перемішуємо.
  2. Лист лаваша розрізаємо на 4 рівні частини. Всередину кожної викладаємо частину начинки та загортаємо лаваш рулетиком.
  3. В окремій тарілці збиваємо яйце і занурюємо кожен рулетик.
  4. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо рулетики та смажимо з обох боків до утворення хрусткої скоринки.

А на обід можна здивувати жінку пікантним грузинським супом. Однак будьте обережні і готуйте більше – вона точно попросить добавки.